Kvíz

Játék

Kocsmakvíz néven híresültek el a különböző vendéglátóipari helyen megrendezett kvízjátékok. Remek kikapcsolódást nyújtanak baráti társaságoknak, ideális program családi rendezvényen, szülinapi összejöveteleken vagy akár céges csapatépítőkön, osztályrendezvényen.


A kvíz kérdései több fordulóból és különféle feladattípusból állnak. Ízelítőként néhány: igaz-hamis, filmes és zenés bejátszás, villámkérdések, kapcsolati kör (ebben a fordulóban a kérdésekre adott válaszok között valamilyen plusz összefüggés is van), kockázati forduló (eddig megszerzett pontokból lehet kockáztatni).


A játékosok általában 2-5 fős csapatokban tudnak a leghatékonyabban játszani. A kvíz kérdései kivetítőn láthatók, a válaszokat pontozólapon vezetik a csapatok, amelyek fordulónként kerülnek értékelésre.

Létszám:10-150 főig


Privát rendezvényeken igény szerint az általános kérdések mellett személyre szabott fordulót is beillesztünk, amely vonatkozhat az adott baráti körre, emlékekre, céges rendezvény esetén a vállalatra. Zökkentsd ki kicsit a munkatársaidat a szürke hétköznapokból és kovácsold őket igazi csapattá. Csapatépítő programjainkról bővebben ITT olvashatsz.

Havonta egy alkalommal Kvízest vár titeket a bajai Hotel Elizabethben. Negyedévente pedig tematikus kvízre jöhetnek a kvízrajongók. Eddigi témák: sorozatok (Jóbarátok, Agymenők, Így jártam anyátokkal), Így jártam Baján

Tavaszi téma: RETRO-KVÍZ

Ezt írták rólunk: http://sugopart.hu/magazin/egyre-nepszerubb-a-quiz-club

Kérdésed lenne?

Keress minket bizalommal!