Kvíz

Játék

Remek kikapcsolódás baráti társaságoknak, ideális program családi rendezvényen, szülinapi összejöveteleken vagy akár céges csapatépítőkön.
A kvíz kérdései több fordulóból és különféle feladattípusból állnak. Ízelítőként néhány: igaz-hamis, filmes és zenés bejátszás, villámkérdések, kapcsolati kör (ebben a fordulóban a kérdésekre adott válaszok között valamilyen plusz összefüggés is van), kockázati forduló (eddig megszerzett pontokból lehet kockáztatni).
A játékosok általában 2-5 fős csapatokban tudnak a leghatékonyabban játszani. A kvíz kérdései kivetítőn láthatók, a válaszokat pontozólapon vezetik a csapatok, amelyek fordulónként kerülnek értékelésre.
Privát rendezvényeken igény szerint az általános kérdések mellett személyre szabott fordulót is beillesztünk, amely vonatkozhat az adott baráti körre, emlékekre, céges rendezvény esetén a vállalatra.

Havonta egy alkalommal Quiz Club vár titeket a bajai Hotel Elizabethben. Negyedévente pedig tematikus kvízre jöhetnek a kvízrajongók. Az őszi téma: sorozatok (Jóbarátok, Agymenők, Így jártam anyátokkal)

Ezt írták rólunk: http://sugopart.hu/magazin/egyre-nepszerubb-a-quiz-club

Kérdésed lenne?

Keress minket bizalommal!