Logikai játékok

Beltéri logikai játékaink egyszerre ötvözik a kreatív csapatmunkát, a logikai és ügyességi feladatokat és a szabadulószobák izgalmát, de bezártságok nélkül.

Játékaink korosztályonként eltérő nehézségi szinten is játszhatók, akár 9 éves kortól. Kitelepüléssel is megrendelhetők a programok országszerte. De szívesen segítünk partnereinken keresztül a helyszín leszervezésében.

Kiváló program osztályrendezvényeken, szülinapi zsúrokon, céges csapatépítőkön vagy akár lány-és legénybúcsúkon (témához illő plusz egyedi feladatok is kérhetők, pl.: szülinapi üdvözlő rejtvény stb.)!

Bármelyik játékunk során el tudunk rejteni a ládákban meglepetést a gyerekeknek pl: csoki, apró ajándék vagy szülinaposnak ajándék,  amit az utolsó zár kinyitásakor kapnak nyereményként.

80 perc alatt magyarország körül

A játék története:

Fogg Vilmos nyomozóiroda munkatársait kérik fel egy kényes eset megoldására. Eltűnt egy igen értékes ereklye.

A játék során számos logikai fejtörőn, ládákon és lakatokon keresztül az “országot bebarangolva” kell megtalálni az eltűnt ereklyét.

Időtartam: kb. 80 perc

Téli ramazuri

A játék története:

Seholfalva lakói már nagyban készülődnek az ünnepekre, azonban történik egy kis ramazuri. A Játékgyári úton egy elhagyatott szánkót találnak egy segélykérő levéllel. A Manók a nyomozócsapatok segítségét kérik a rejtély megoldásához.

A program különböző nehézségű és hosszúságú logikai feladatokból, fejtörőkből áll, amelyek megoldásával a játékosok mindig egy újabb és újabb fiókját tudják kinyitni a Rejtélyek Szekrényének. Az utolsó feladat és zár kinyitásával megtalálják az eltűnt személyt és igény szerint egy kis meglepetést is.

Időtartam: kb. 80 perc