Nyomozós

Vacsora

A nyomozós vacsoráink egyszerre ötvözik a szerepjáték és az élő társasjáték izgalmát. A vendégek egy-egy karakter bőrébe bújnak az este során. A karakterkártya tartalmazza róluk a főbb információkat, mit kell elmondaniuk vagy megtenniük az este során illetve mi a titkuk, amit csak a bizalmasukkal oszthatnak meg.
Ne ijedj meg, nincs szükség semmilyen színészi vénára, csak az éles nyomozói szemekre esetleg az olvasószemüvegre.
Légy aktív részese egy rendhagyó összejövetelnek, ahol egy családi rejtélybe vagy egy vendégségben elkövetett gyilkosságba csöppenhetsz. Ami rád vár: kellemes, hangulatos környezet, ízletes vacsora, kedves társaság, de köztük van egy gyilkos.


FRISS INFORMÁCIÓ: A korábbiakkal ellentétben a játék a járványügyi helyzet miatt jelenleg CSAK PRIVÁT időpontban játszható 9-14 fős társaságok számára.

A privát társaságoknak jó szívvel ajánljuk partner éttermeinket, de bármilyen általuk választott helyszínre ki tudunk települni. Utóbbi esetben mi csak a játék díját számítjuk fel, a menüsorról a játékosok gondoskodnak.


Ajándékutalvány formájában is megvásárolható a játék családnak, barátoknak, üzleti partnereknek.
A rendezvény időtartama kb. 2-2,5 óra.

Nyomozós vacsorák helyszínei

Partnerünk lennél?

Szívesen rendeznél nyomozós vacsorát éttermedben, szállodádban?
Baráti társaságok, családi- és céges rendezvények színesítésére egyaránt alkalmas a vacsora vagy ebéd közben beiktatott nyomozás. Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb megbeszélhessük a részleteket!