MAFFIAEST

Keresztapa kerestetik

Két maffiavezér uralja 1920-ban Palermo városát, a nyugati rész Don Fabrizio Vito, a keleti rész Don Tony Leoni fennhatósága alatt áll. Don Fabrizio ”bűnszervezete” a Fekete Kéz, ami nem retten el a nem barátságos módszerektől sem.

Don Fabrizio halálával káosz ütötte fel a fejét. Amíg nem találják meg a gyilkosát és nem derítik ki, mi történt pontosan, az idősebb fia Giuseppe egy maffiagyűlést hív össze a családjuk igazgatása alatt álló Hotel Lupoba.

Meghívja a keleti városrész urát Don Tony Leonit, hogy vessenek véget a családi viszálynak és jelöljenek ki semleges területeket a városban. A korszak legfőbb ”üzleti” tevékenységei között szerepel szesz-, dohány- és árucsempészet, bordélyház, pénzhamisítás, szerencsejáték, amely területeket Giuseppe a gyűlésen szeretne felosztani.

A vendégek között foglal helyet majd az áldozat két gyermeke, sógornője, ifjú felesége, a jobbkeze egyben könyvelőjük, házitanító, a kikötő vezetője, a bordélyházat vezető Madame, a keleti városrész ura és az asszisztense.

A gyűlés résztvevői között van Don Fabrizio gyilkosa is illetve az este folyamán számos titokra, indítékra fény derül a vendégeket illetően. Mi történt a gyilkosság napján? Miért ölték meg Don Vitot? Ki lesz az új Keresztapa?

Partnerünk lennél?

Szívesen rendeznél nyomozós vacsorát éttermedben, szállodádban?
Baráti társaságok, családi- és céges rendezvények színesítésére egyaránt alkalmas a vacsora vagy ebéd közben beiktatott nyomozás. Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb megbeszélhessük a részleteket!