Maffiaest – nyomozós vacsora

Kellemes, hangulatos környezetben, ízletes vacsora közben – kibújva a hétköznapok mókuskerekéből – kell a társaságnak egy rejtélyt megoldani.

A játék története:

A nagy sikerű Hallo Wien – Rejtély a bécsi kastélyban történetünk után a játékos kedvű nyomozók most a maffia világába csöppenhetnek 2-3 óra erejéig.

Két maffiavezér uralja 1920-ban Palermo városát, a nyugati rész Don Fabrizio Vito, a keleti rész Don Tony Leoni fennhatósága alatt áll.

Don Fabrizio halálával káosz ütötte fel a fejét. Amíg nem találják meg a gyilkosát és nem derítik ki, mi történt pontosan, a rangidős fia Giuseppe egy maffiagyűlést hív össze a családjuk igazgatása alatt álló Hotel Lupoba.

A korszak legfőbb ”üzleti” tevékenységei között szerepel szesz-, dohány- és árucsempészet, bordélyház, pénzhamisítás, szerencsejáték, amely területeket Giuseppe a gyűlésen szeretne felosztani.

A vendégek között foglalnak helyet az áldozat gyermekei, sógornője, ifjú felesége, a könyvelő, a házitanító, a kikötő vezetője, a bordélyházat vezető Madame, a keleti városrész ura és az asszisztense.

Az egyik közülük Don Fabrizio gyilkosa. Az este folyamán számos titokra, indítékra fény derül a vendégeket illetően. Mi történt a gyilkosság napján? Miért ölték meg Don Vitot? Ki lesz az új Keresztapa?

Az izgalmas este célja felfedni a titkokat, megtalálni a gyilkos fegyvert és a tettest.

 

Nyílt időpontok:

A COVID-19 vírussal kapcsolatos kormányrendelet értelmében jelenleg nem áll módunkban nyílt időpontban eseményt szervezni.

Kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat és facebook oldalunkat, ahol minden friss információt közölni fogunk.

 

 

 

Helyszín

Corso Étterem és Kávébár – Pécs, Koller u. 8.

Dunakavics Étterem  – Budapest, Koller u. 8.

A programmal kapcsolatos információk:

PÉCS: Részvételi díj: 5.600 Ft/fő

Az ár tartalmazza a 3 fogásos olasz ízvilágú vacsorát és 2-3 óra rejtélyekkel teli nyomozós játékot.

MENÜSOR:

Előétel: Céklás rizottó parmezán forgáccsal

Főétel: Tejszínes-parajos húsos tortellini aszalt paradicsommal

Desszert: Tiramisu pohárkrém

Az ételallergiát kérjük, a rendezvény előtt legalább 2-3 nappal jelezzék.

Kérjük vendégeinket, hogy a vacsora kezdete előtt fél órával érkezzenek meg, hogy megismerhessék a játékot és történetet.

A nyílt időpontokon több kisebb társaságból tevődik össze az este vacsoravendégeinek köre. Akár magad vagy a pároddal, családoddal is csatlakozhattok. A történet szempontjából fontos a létszám és a nemek aránya is. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mivel az adott létszámra alakítjuk a megoldandó ügyet.

 

Privát időpont is kérhető! Jelenleg 10-14 fős társaságoknak tudjuk a játékot lebonyolítani. Izgalmas program baráti vagy családi összejövetelek és céges rendezvények alkalmával is.

Az eseménnyel kapcsolatos információkat folyamatosan frissítjük facebook oldalunkon!

Ölts korhű vagy elegáns ruhát, a rejtélyről mi gondoskodunk!

Regisztráció:

PÉCS: 06 72 421 911, 06 70 395 0400 pecs@rejtvenyeknyomaban.hu

BUDAPEST: 06 70 395 0400 budapest@rejtvenyeknyomaban.hu